Rutes

L’entorn de Prades ofereix una infinitat de paisatges, secrets i racons per perdre-s’hi i descobrir. Des de l’Oficina de Turisme de Prades, donem a conèixer una varietat de rutes per a que puguis explorar aquest meravellós entorn i experimentar totes les sensacions que transmeten aquestes muntanyes. Desconnexió, llibertat, puresa, tranquil·litat…

Descobreix la joia amagada, el tresor encara per descobrir…

Rutes a peu, en BTT o 4×4 per a tots els nivells per gaudir en família o practicant esport.

Descobreix les muntanyes de Prades.

Camí Natural

El camí natural de les Muntanyes de Prades passa pels principals llocs a visitar a l’entorn natural de Prades. Des de l’Ermita de l’Abellera o Roca Foradada fins arribar al cim més alt al Tossal de la Baltassaba a 1203m.

Rutes de les Fonts

Prades té una trentena de fonts catalogades a dins del poble i al voltant. Pren un descans durant el camí i refresca’t a les fonts.

Ruta pel poble

Endinsa’t pels carrers d’un Poble amb Encant i Vila Florida.

Pradencs al carrer

L’exposició “Pradencs al carrer” amb fotografies de gran format són una mostra que us ajudarà a entendre millor el Prades d’avui resultat de l’esforç dels pradencs i pradenques del passat.

Ruta del Roure Reboll

El Roure Reboll (Quercus pyrenaica Wild) es diferencia d’altres roures per les seves fulles grans i amb tacte de vellut.

Ruta al Tossal de la Baltasana

A mig camí del recorregut de l’itinerari del roure reboll, al Coll del Bosc, ens podem desviar cap al Tossal de la Baltasana a 1.203m, el punt més alt de les Muntanyes de Prades, un bon mirador que ens regala unes fantàstiques vistes.

Pels amants del senderisme

Associació Excursionista Els Birimbins

L’Associació Excursionista de Prades Els Birimbins organitzen durant l’any, sobretot a l’estiu, sortides de senderisme. Podeu consultar l’actualitat de l’associació al seu blog: http://elsbirimbins.blogspot.com/

Geocaching

Anar a la muntanya es pot convertir en un joc. Troba i amaga tresors amb Geocaching. A Prades hi ha prop d’una cinquantena!

Més info: https://www.geocaching.com

Pels amants de la bicicleta

Les rutes de muntanya indicades més a munt són aptes per anar en BTT.

Siusplau no sortiu dels camins senyalitzats per no danyar la fauna i la flora i tingueu precaució a les interseccions.

Club BTT Prades

Pels aficionats a la BTT i les Muntanyes de Prades podeu seguir les activitats que organitza el Club BTT Prades durant l’any, especialment a l’estiu.

Instagram Club BTT Prades: https://www.instagram.com/bttprades/

Lloguer de bicicletes de muntanya elèctriques i normals

Si us agrada fer rutes en bicicleta però no us la podeu emportar a Prades podeu llogar bicicletes de muntanya BTT elèctriques i normals per a adults i nens a Prades Aventura Park.

També podeu llogar remolc per a bicicleta per portar als més petits.

www.pradesaventura.cat

Pels amants del 4×4

Pels amants del 4×4 heu de recordar que no està permès sortir dels camins per tal de protegir la fauna i la flora.

Alguns dels camins que passen per espais naturals protegits estan tancats a l’accés motoritzat.

Club Esportiu 4×4 Muntanyes de Prades

Si sou amants del 4×4 i en voleu treure profit a Prades i voltants, us animem a seguir l’actualitat del Club Esportiu 4×4 Muntanyes de Prades.

Club Esportiu 4×4 Muntanyes de Prades