Benvingudes i benvinguts!

 

En un món cada cop més connectat i més tecnificat, les diferents eines de comunicació que les noves tecnologies ens posen a l’abast són molt útils i eficients per a municipis petits com Prades. La facilitat que tenim per a comunicar-nos ens permet des d’aquestes muntanyes úniques i emblemàtiques portar arreu del món l’essència del nostre poble i del seu entorn, i el llegat patrimonial i cultural de la nostra història rica i antiga.

 

Podem també informar de l’actualitat del dia a dia, dels nous projectes de futur i de l’empenta de la gent de Prades, enèrgica i compromesa per a avançar i buscar la diversificació i la sostenibilitat del nostre model econòmic i de poble.

 

Però volem, sobretot, que tota la informació i les propostes que trobareu en aquest lloc web i en les nostres xarxes socials siguin un reclam perquè vingueu a conèixer-nos personalment. Volem convidar-vos a viure l’experiència de gaudir dels nostres carrers i places, de passejar pels nostres boscos, d’admirar les muntanyes, de refrescar-vos amb les fonts, de badar amb els estels, de degustar plats saborosos, i la descoberta d’espais màgics i especials al cor de les Muntanyes de Prades.

 

Tenim molt per oferir i us esperem per a compartir-ho.

 

Lídia Bargas Musoy

Alcaldessa de Prades