Visites guiades a Prades

A Prades podreu realitzar diverses activitats ideals per a famílies, grups…  aquests muntanyes requereixen més d’una jornada si es pretén descobrir els racons més autèntics.

Les visites guiades et permetran endinsar-te, veure, sentir, conèixer els punts més emblemàtics de la vila, des de l’església de Santa maria fins a les restes del Castell entre d’altres. A més a més, podràs aprendre més sobre les muntanyes dels volants gràcies al centre d’interpretació de les muntanyes de Prades.

Per tal de que et facis  una idea de la gran qualitat de productes que es produeixen a Prades, s’ofereixen tasts de productes locals segons temporada.

RESERVES

Reserves a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02

 

PARTICULARS

Visites guiades familiars per a totes les edats. Descobreix la vila vermella i l’entorn natural.

ESCOLES

Experiències educatives per a escoles. Descobreix la natura identificant plantes a través de jocs i segueix les passes de la Reina Margarida.

GRUPS

Oferim visites guiades per a grups a partir de 15 persones a un preu reduït a l’Ermita de l’Abellera, a les restes del castell i església.

Observacions Astronòmiques
Aleix Roig

Prades és Destinació Turística Starlight i forma part de la zona de cel fosc protegit més gran d’Europa juntament amb Montsant altres municipis de Muntanyes de Prades.

Gaudeix de l’espectacle del cel nocturn amb el Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades.

Ofereixen activitats per a escoles, grups i particulars.

Descens de barrancs, Vies Ferrades i Espeleologia

Pels aventurers teniu moltes propostes a les Muntanyes de Prades amb Gorg Aventura.

Activitats Parc d'Aventura

A Prades Aventura Park teniu propostes d’activitats per a totes les edats: Escalada, paintball, escape room, tir amb arc…