Prades s’engalana de flors per Setmana Santa

L’Ajuntament de Prades ha repartit als veïns del municipi més de 1.500 plantes per a que tothom pugui guarnir els seus balcons i jardins. El consistori ha tingut la col·laboració de Cultius Cort per a dur a terme una tasca que pretén donar la benvinguda als visitants que han escollit Prades com a destí per gaudir de la festivitat de Setmana Santa. Uns visitants que ocuparan el 100% de les places turístiques que ofereix la població.

La iniciativa dóna continuïtat a l’adherència de Prades a la promoció i participació del moviment Vies Florides.

Prades Via Florida

La població es va incorporar al projecte Viles Florides el mes d’abril de l’any 2016. Viles Florides és una iniciativa que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. A més, vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El projecte Viles Florides és obert a tothom i poden participar-hi els municipis així com qualsevol col•lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.