Prades prepara una Setmana Santa plena d’actes

L’Ajuntament de Prades ha programat un seguit d’activitats que es celebraran durant la Setmana Santa. El municipi acollirà esdeveniments durant set dies; compresos des del 8 fins el 17 d’abril. Mereixen especial menció les Jornades Astronòmiques, que es postulen com l’activitat estrella; el dissabte 15 es dedicarà la sessió a “Les galàxies de l’Ossa Major” i diumenge 16 d’abril a “Júpiter, el rei del Sistema Solar”. Així doncs, els amants de l’astronomia podran fer les seves delícies en un emplaçament immillorable on també s’hi podrà degustar un tast de vi i pica-pica.

D’altra banda, el teatre tindrà molt protagonisme i serà l’encarregat d’obrir el teló d’una setmana frenètica. El grup Na’Fent actuarà al Centre Cívic el dissabte 8 i diumenge 9 amb l’obra “Espermato-zoo-ides”, mentre que el reconegut i prestigiós Mag Lari actuarà el diumenge 16 a les 22:00h, una de les activitats més esperades. El dissabte 15 serà el torn de les Caramelles pels carrers del poble a càrrec de Prades Cor, mentre que el mateix dissabte finalitzarà amb la festa dedicada a la joventut.

La religió també tindrà presència durant la Setmana Santa, ja que es celebraran actes practicants tots els dies –menys el dissabte 8-, entre els quals destaquen el Sant Sopar del dijous 13, la missa Vetlla Pasqual del dissabte 15 i la missa del dilluns 17 que acompanyada amb un dinar popular posarà al punt i final a la festivitat a l’ermita de l’Abellera.