“Espermato-zoo-ides” aixeca el teló a Prades

El grup de Teatre Na’Fent de Prades estrenarà la seva cinquena obra anomenada “Espermato-zoo-ides”. El centre Cívic serà l’emplaçament que acollirà l’espectacle cultural que es celebrarà el dissabte 9 d’abril a les 22:30h i diumenge 9 d’abril a les 19:00h. La historia de Prades i el teatre sempre ha tingut un estret lligam, ja que anteriorment el municipi havia tingut un grup de teatre amb actors locals d’èxit. El col•lectiu es dissolgué, però l’any 2014 va ressorgir a conseqüència del Pla Estratègic de Prades, amb la finalitat de passar una bona estona i de relacionar persones amb afinitat pel món del teatre.

El projecte intergeneracional ha aglutinat individus de diferents edats i ha crescut amb dos objectius: el teatre com a eina social i com a mètode de diversió. Aquesta fórmula ha obtingut resultats, ja que s’ha aconseguit omplir l’aforament en cada representació i crear una gran expectació a cada obra. Totes les funcions compten amb la participació d’una cinquantena de persones, incloent actors i col•laboradors, tots ells de manera desinteressada i dipositant la seva il•lusió perquè els veïns de Prades gaudeixin de l’espectacle.

“Espermato-zoo-ides”, una comèdia per adults, és el nou repte que de ben segur superarà amb escreix totes les expectatives que ha generat. La recaptació anirà destinada a “From Reus to Hellas”.