Prades recapta més de 5.000 euros en un sopar solidari a favor dels refugiats

El passat dissabte 5 de Maig a Prades es van recaptar 5.010 euros en el ‘II Sopar Solidari de l’Esport’ a favor dels refugiats en un acte en el qual hi van assistir 154 persones. L’acte va ser organitzat per l’Ajuntament de Prades i l’Associació E.A.E (Educa Aprèn Esport) amb la col·laboració de la Jove Cambra de Reus. En l’anterior edició que es va fer l’any passat es van recollir 4.745 euros. Els fons recaptats es destinaran al projecte E.A.E. La iniciativa reunirà socorristes que viatjaran al camp de refugiats Kara Tepe a Lesbos per socórrer a persones i ensenyar a nadar i altres esports als nens refugiats.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Prades Lídia Bargas juntament amb Joan Llurba, regidor d’Esports i tinent d’alcalde; Jordi Cervera, regidor d’Esports de Reus; Adrià Agramunt, President de Jove Cambra de Reus i Maria del Carmen Figuerola, presidenta del Senat de la Jove Cambra de Catalunya. Durant l’acte hi va haver actuació musical per part de Gerard Marçal (saxofonista) i Gemma Coll (cantant) així com espectacle de dansa a càrrec de Iliane Borràs. Es va fer entrega de diplomes a nens que estan cursant activitats extraescolars esportives, es va presentar el Club de Futbol Prades O2, es van realitzar sortejos dels comerços de Prades i es van presentar les noves accions del projecte E.A.E a Lesbos dels propers mesos de setembre i octubre.

L’associació E.A.E seguirà recollint donacions al número de compte ES65 2100 1438 0102 0012 4788 amb el concepte “Mesa 0”. Podeu contactar amb l’associació al telèfon 626 85 18 22.