Prades presenta projecte d’un complex residencial per a la gent gran

Constarà d’apartaments amb serveis i Centre de Dia ubicats en un entorn natural saludable

El passat dimecres 21 d’agost, al Centre Cívic de Prades, s’ha presentat el projecte del complex residencial per a la tercera edat a la Vila Vermella. L’Ajuntament de Prades fa temps que treballa per a que el poble tingui un equipament d’aquestes característiques. Partint d’un terreny adquirit, un avantprojecte i les oportunes llicències urbanístiques, es preveu la seva finalització per a finals de 2021 per part de la societat TIBERTRAS SL. 

El complex residencial s’ubicarà a la sortida del poble direcció Montblanc – Vilanova de Prades, al costat d’on s’ubicava l’antic sanatori pel tractament de la tuberculosi. L’alçada i clima fan de Prades un lloc idoni pel tractament de malalties respiratòries. L’edifici constarà de semisoterrani, planta baixa i dues plantes amb ascensor, on s’ubicaran els 39 apartaments d’entre 45 i 50m2. La porta d’entrada de tots els apartaments estarà ubicada en un corredor envidriat amb vistes a la població de Prades. El Complex comptarà amb una zona comuna on s’ubicaran els serveis d’infermeria, manteniment, neteja, sala de televisor, biblioteca, sala de reunions, etc.

En el mateix edifici i segons acord amb l’Ajuntament de Prades estarà ubicat un Centre de dia. El projecte contempla que hi hagi una infermera 365 dies l’any entre les 20 i les 8 hores, per atendre les urgències que es puguin produir a la nit.

Més informació a: https://www.residencialprades.com/