Prades celebra la novena edició de Prades Bosc el proper cap de setmana

Prades engega agenda d’activitats de tardor relacionades amb el bosc amb la Castanyada, la novena edició de Prades Bosc i la Festa del Bolet. Les primeres activitats van començar dijous amb el Berenar de Castanyada organitzat per l’Associació d’Avis de Prades amenitzat per l’actuació de Marc Anglarill. Divendres 1 de novembre s’ha programat una excursió al bosc al Grau del Saura de 12km amb sortida des de la Plaça Major a les nou del matí a càrrec de l’Associació Excursionista Birimbins. Els actes de Castanyada finalitzen amb la Festa Jove a dos quarts d’una de la nit al Centre Cívic.

El cap de setmana del 2 i 3 de novembre es celebra la XIX edició de Prades Bosc.

El dissabte 2 de novembre engega la XIX edició de Prades Bosc amb el sopar popular de senglar a les nou de la nit al Centre Cívic. El sopar a càrrec de la Societat de Caçadors de Prades i la Febró estarà amenitzat per l’actuació de Mag Pell i té un preu de 15€. Cal fer inscripció a la Oficina de Turisme fins el dia 1 de novembre.

El diumenge 3 de novembre al matí es farà una demostració i concurs de tall amb serra mecànica a la Plaça dels Arbres. El concurs començarà a dos quarts d’una. Els participants rebran un obsequi.

A les onze del matí es podrà realitzar la visita guiada amenitzada per a tota la família “A Prades fem història” a càrrec de Còdol Educació. El preu és de 7€ adults, nens de 7 a 13 anys 4€ i menors gratuït. Es poden fer les inscripcions a l’Oficina de Turisme a turisme@prades.cat o al 977 868 302.

El següent cap de setmana del 9 i 10 de novembre serà el torn de la Festa del Bolet. El dissabte 9 a dos quarts de deu del matí es realitzarà excursió al bosc acompanyats de micòleg amb sortida des de la Plaça Major amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme. A les set de la tarda es farà conferència “Setas visionarias y otras comestibles” a càrrec de Francisco Barrajón i Adela Mas al Centre Cívic. El diumenge a dos quarts de dotze es realitzarà una exposició de bolets a la Plaça Major o bé al Centre Cívic en cas de pluja.