Prades acollirà el torneig de futbol Mare Nostrum Cup a finals de juny

L’organització Mare Nostrum Cup ha programat la 1aedició del Torneig de Futbol d’Estiu a Prades. Aquest esdeveniment, ja consolidat al nostre territori en altres dates i esports, i un referent al país, es centra en el futbol de base, comptant amb la participació de molts equips, des de la categoria Prebenjamí fins a Aleví.

La 1a Mare Nostrum Cup Prades es disputarà el dia 30 de Juny, realitzant-se el partit inaugural el divendres 29 al Camp de Futbol Municipal amb gespa natural, excel·lents instal·lacions al mig de les Muntanyes de Prades a gairebé 1.000 metres d’altura. Participaran entre 8 i 12 equips, tant de la zona de Tarragona com de les Terres de l’Ebre i Lleida. Prop de 200 participants, amb els seus acompanyants, gaudiran dels encants de Prades.

La Mare Nostrum Cup Prades compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prades amb el seu suport institucional i amb l’aportació de les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol, del Consell Esportiu del Baix Camp i del Càmping Prades Park.

S’inicia aquí un projecte que pretén que Prades esdevingui la capital del futbol de base durant l’últim cap de setmana de la temporada futbolística, promovent l’esport de base entre entitats del territori i apropant la població a famílies de fora.