Junts i PSC pacten per governar a l’Ajuntament de Prades

Llorenç Torruella (PSC) serà alcalde el primer any i mig de legislatura i la resta del mandat Lídia Bargas (Junts) exercirà el càrrec

En les passades eleccions municipals del 28 de maig, la llista liderada per Lídia Bargas (Junts) va ser la guanyadora obtenint 3 regidors perdent la majoria absoluta mentre que JPP-CP obtenia dos regidors. A l’oposició entra ERC a l’Ajuntament amb dos regidors.


El passat divendres 16 de juny, les formacions de Junts i JPP-CP (PSC) han signat un pacte per governar l’Ajuntament de Prades per aquesta legislatura. Amb aquest pacte,
Llorenç Torruella (PSC) és escollit alcalde de Prades per majoria absoluta en una primera i única votació en el ple de constitució de la nova Corporació Municipal.
Torruella serà l’alcalde del consistori fins al 17 de desembre de 2024 mentre que Lídia Bargas (Junts) ho serà la resta del mandat.


En el primer període de govern, Bargas exercirà com a primera tinent d’alcalde del consistori i la resta del mandat serà Torruella qui ostentarà el càrrec.