Prades inaugura la plaça dels Arbre

 Aquest dissabte 14 de juliol al migdia s’ha inaugurat la plaça dels Arbres a Prades situada al carrer de la Muralla, cantonada amb la carretera de La Febró (T-704), al costat del Centre Cívic. L’acte d’inauguració ha estat presidit pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, juntament amb membres del consistori.

 

El projecte va ser redactat per l’arquitecte Pau Jansà i Olivé i es va dur a terme amb el suport del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Anteriorment la plaça era un espai sense pavimentar amb grava i amb les pluges es feia intransitable. Ara doncs amb el projecte finalitzat ja és accessible a persones amb mobilitat reduïda i ha millorat qualitativament l’espai amb la pavimentació, instal·lació de bancs, jardineres, papereres, barana i enllumenat.

 

El passat mes de maig coincidint amb la Festa de la Farigola ja es va obrir les portes al públic d’un altre nou espai a la vila, els Jardins del Rector, situats entre la plaça de Mossèn Joan Benet i l’Esglèsia.