Actes de Carnaval 2020 a Prades

Prades inicia els actes de Carnaval aquest dijous

Enguany la Gran Rua de Carrosses tindrà 180 participants i 14 colles

Aquest dijous 20 de febrer Prades dóna el tret de sortida als actes de Carnaval amb la gitanada pels carrers del poble durant la tarda i tot seguit s’oferirà berenar de l’AMPA pels nens de l’escola. El grup d’avis celebrarà amb típic berenar de dijous gras amb els membres de l’associació.

El Carnaval seguirà dissabte a dos quarts de vuit de la tarda amb la Gran Rua de Carrosses que omplirà de colors i música els carrers del poble i comptarà amb 180 participants i 14 colles. A dos quarts de deu la festa continuarà amb un pa amb tomàquet per a tots els participants de la rua al Centre Cívic. La jornada finalitzarà amb gran ball a les onze de la nit amb l’orquestra Nova Saturno + Band the Rock i a continuació DJ Siurans.

Diumenge els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil “Un dia genial” a les set de la tarda al Centre Cívic i tot seguit es repartirà berenar als assistents.

Els actes de disbauxa finalitzaran dimarts 25 de febrer amb l’arrossada popular al Centre Cívic. Un cop finalitzat el dinar es llegirà el testament del rei Carnestoltes i seguidament hi haurà animació i ball amb Marc Anglarill. El preu de l’arrossada popular amb places limitades és de 7€ i cal apuntar-se prèviament a les oficines de l’Ajuntament de Prades o a l’Oficina de Turisme.