Festa de la Farigola

Programa Festa de la Farigola 2022

DISSABTE 28 de maig

MERCAT ARTESANAL i DEGUSTACIÓ de tisana de farigola amb mel a la Plaça Major.
12:00h    AMENITZACIÓ MUSICAL a càrrec de Five Cats Dixie Street Band pels carrers del poble.
17:00h    JOCS de fusta familiars INFANTILS a la Plaça Major
18:30h    CONCERT a càrrec de Cor Mestral i Prades Cor a l’Església. Gratuït.

DIUMENGE 29 de maig

CONCURS GUARNIMENT FAÇANES, MERCAT ARTESANAL i DEGUSTACIÓ de tisana de farigola amb mel.
09:00h   Inici del XII CONCURS DE PINTURA ràpida i del VI Concurs de pintura ràpida infantil.
10:00h   TALLERS INFANTILS a la Plaça dels Infants.
11:00 h    Missa Major.
11:30 h        AMENITZACIÓ MUSICAL a càrrec de Stromboli Jazz Band (format trio) pels carrers del poble.
13:00h    Actuació ESBART DANSAIRE de Granollers a la Plaça Major.
17:30h    Lliurament de premis del XII Concurs de pintura ràpida, del VI Concurs de pintura ràpida infantil i del Concurs de guarniments de façanes i racons florits a la Sala 1 d’Octubre al Centre Cívic.
PARTICIPA AL CONCURS D’INSTAGRAM amb l’etiqueta #festafarigola2022 i guanya un lot de productes alimentaris. Bases a www.prades.cat/turisme

DISSABTE 4 de juny

MARKET DE SEGONA MÀ amb actuacions, música i molt més al Parc de la Font d’en Grau a càrrec dels Joves de Prades. Si vols posar una parada contacta amb jovesprades@gmail.com
18:00h DEMOSTRACIÓ DE CENTRES NATURALS a càrrec de l’Associació de Dones Verge de l’Abellera. Al Centre Cívic. Preu 2€ (inclou tires per a sortejar els
centres)

DIUMENGE 5 de juny

ES MANTENEN ELS GUARNIMENTS ALS CARRERS FINS AQUEST DIA.
17:00h XERRADA Cloenda Festa de la Farigola “El coratge de la farigola i altres plantes contra la pestilència.” A càrrec de Júlia Carreras, etnobotànica. A la Sala 1 d’Octubre al Centre Cívic.
A CONTINUACIÓ
         TALLER “Remeis medievals, elaboració vinagre medicinal” a càrrec de Júlia Carreras. Pel taller cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme. Places limitades.

Condicions

 1. Les fotografies hauran d’estar fetes a Prades i hauran d’incloure un element diferenciador i identificable de la Festa de la Farigola 2022.
 2. Pot participar-hi qualsevol persona, major de 13 anys, que faci una fotografia a través d’Instagram i que la pugi a la xarxa seguint aquestes bases.
 3. Les fotografies han de ser originals i fetes amb un dispositiu mòbil.
 4. El període de participació serà els dies 28 i 29 de maig de 2022. El tret de sortida del termini vàlid per començar a participar és donarà mitjançant la publicació d’una imatge publicada al perfil
  @pradesturisme amb l’etiqueta #festafarigola2022 i igualment tancarà el concurs el mateix perfil amb una fotografia final.
 5. La fotografia ha d’anar degudament etiquetada amb l’etiqueta #festafarigola2022, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor hi vulgui incloure.
 6. Preferiblement s’haurà d’ubicar geogràficament la fotografia, tot i que no complir aquest requisit no suposarà l’exclusió del concurs.
 7. El fet d’etiquetar la foto amb l’etiqueta #festafarigola2022 implica el reconeixement, per part de l’autor/a, que la foto etiquetada està feta a Prades.
 8. No hi ha limitació a la quantitat de fotografies per participant.
 9. Per tal de poder entrar a concurs és necessari que el perfil de l’usuari sigui públic.
 10. Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. No poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. A més les imatges
  participants han de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.
 11. L’organització podrà rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de Prades, així com aquelles discriminatòries per qualsevol condició o circumstancia personal o social.
  Procediment
 12. El concurs tindrà un únic guanyador. El concurs pot quedar desert si així ho decideix el jurat.
 13. El jurat estarà format per membres de l’Oficina de Turisme de Prades i de l’Ajuntament per escollir les cinc imatges finalistes.
 14. El dia 4 de juny es publicaran al compte d’Instagram @pradesturisme les cinc imatges finalistes.
 15. S’escollirà com a guanyadora la que hagi obtingut més “likes” al compte de @pradesturisme fins a les 8h. del dia 6 de juny.
 16. El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador també es farà públic al compte de Facebook de l’Ajuntament de Prades i/o a la pàgina web. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu info@prades.cat enviant la fotografia guanyadora amb la major resolució possible.
  Premi
 17. El premi consistirà en un lot de productes alimentaris.
 18. El premi es podrà passar a recollir a l’oficina de turisme fins el dia 19 de juny de 2022.
  Altres consideracions
 19. Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #festafarigola2022 podran ser publicades al web de l’Ajuntament de Prades i/o a xarxes.
 20. Els drets de les imatges que participin al concurs seran sempre propietat de l’autor i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això els participants cedeixen a l’Ajuntament els drets per utilitzar-les sempre mencionant el nom de l’autor.
 21. La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #festafarigola2022 significa l’acceptació d’aquestes bases.
 22. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 23. Qualsevol qüestió que sorgeixi, no prevista en aquestes bases, serà resolta per l’organització i obligadament acceptada per les persones que hi participin.