FERRAN LARROYA I SILVIA ARQUER S’EMPORTEN L’ULTRA TRAILMUNTANYES COSTA DAURADA

La prova va disputar-se a Prades amb més de 7 modalitats en competició

L’Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada va celebrar la seva edició número 11, amb 500 esportistes en competició entre totes les distàncies, que van gaudir dels camins i de les
muntanyes de Prades.
El director de cursa, Joan Carbonell comenta: ‘estem molt contents, la prova ha estat a l’altura de les expectatives en un entorn únic i especial’. Tant la distància Ultra com la mitja marató eren cites marcades en el calendari del trail running català, ja que van formar part de la competició open de la FEEC.
En les distàncies llargues els vencedors van ser: Ferran Larroya i Silvia Arquer en la modalitat Ultra, Pau Vila i Alicia Domingo en la Marató i Zeno Fazio i Maria Dolsa en la combinada Stage Run. Diumenge va ser el torn de les distàncies més curtes, que formen part de la lliga Evadict Trail Sèries. Van guanyar Kilian Garcia i Núria Florencio en els 22 quilòmetres i Alex Llaveria i Mar Bosch en els 11 quilòmetres. L’organització també va oferir dues modalitats no competitives, com ara la caminada i la cursa de 7 quilòmetres start trail per aquells que busquen iniciar-se en el trail running.
Més de 1000 persones van apropar-se durant el cap de setmana a Prades i els seus voltants per gaudir en directe d’una edició de L’ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada que va disputar-se amb bones condicions meterològiques per la pràctica del trail running.