Prades s’acosta al 100% d’ocupació aquesta Setmana Santa

La majoria d’establiments hotelers de la vila vermella arribaran al 100% d’ocupació el cap de setmana amb una lleugera davallada la nit de diumenge mantenint la tendència dels últims anys. Prades compta amb 8 establiments hotelers amb una oferta variada, des d’hotels familiars, cases rurals, casa de colònies, càmping de 4 estrelles i fins i tot cases de fusta sobre els arbres i domes per veure les estrelles. En total Prades té una capacitat hotelera de prop de 1.400 persones. Respecte a l’oferta de restauració, el poble té una desena de restaurants amb lloc per a més de 700 comensals i s’espera que per aquestes festes tinguin ple gran part dels dies.

Entre els molts atractius turístics a visitar al poble un d’ells és l’ermita de l’Abellera que per Setmana Santa acostuma a rebre uns 1.000 visitants. L’ermita estarà oberta per Setmana Santa de 16h a 18h i el 2 d’abril tot el dia. Fora d’aquest horari es pot demanar la clau del recinte exterior a l’oficina de turisme.

Els visitants a la vila vermella per aquestes dates a més de poder gaudir del poble i el seu entorn natural també tindrán opció d’asistir a actes variats​. Divendres 30 a les 20h observació astronòmica de la lluna amb un preu de 8€/adult i 5€/nen (6-12 anys). El mateix divendres a les 12 de la nit, per acabar, Festa Jove al centre cívic. El dissabte 31 començarà el dia amb excursió als Pous de Gel a les 9.30h a càrrec del Birimbins. A les 17h presentació del llibre “Prades desaparegut” a càrrec de l’associació Tamborinos al centre cívic. A les 18:30h Caramelles a càrrec de Prades Cor. Diumenge 1 d’abril espectacle amb Dani Jiménez a les 22h. El físic i divulgador científic que ha passat per diferents programes de tv3 realitzarà un espectacle al centre cívic. Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 10 euros fins el 31 de març o 12 euros a taquilla. Dilluns 2 d’abril finalitzen els actes de setmana santa amb aplec i dinar popular a l’Abellera. Les inscripcions a les jornades astronòmiques, dinar popular i espectacle de Dani Jiménez es poden fer a l’Ajuntament al 977868018 o a l’oficina de turisme al 977868302.