Prades inclou a les visites guiades la pujada al campanar

Aquest pont de desembre s’inicia l’oferta de visites guiades per descobrir el poble d’una forma diferent

 

El proper pont de desembre Prades ofereix una sèrie d’activitats entre les quals destaca una visita guiada que inclou pujada al campanar amb accés al mecanisme del rellotge com a novetats permetent als visitants gaudir de les vistes del poble i de les Muntanyes de Prades a més de la possibilitat de realitzar una visita guiada nocturna.

Durant tot l’any es poden realitzar visites guiades reservant a l’Oficina de Turisme però aquest pont de desembre del 6 al 9 de desembre per un preu de 4€ per persona s’inclourà nucli antic, l’interior de l’església, pujada al campanar i al mecanisme del rellotge, interior de les restes del castell i el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades. Aquesta proposta de visites guiades es farà a les deu del matí el dijous 6, dissabte 8 i diumenge 9. El dissabte 8 a les cinc de la tarda es podrà realitzar visita guiada nocturna. La durada de la visita serà d’una hora i mitja i les reserves es podran realitzar a l’Ajuntament de Prades al 977 868 018 o a l’Oficina de Turisme al 977 868  302.

Obertura Ermita de l’Abellera

L’Ermita de l’Abellera estarà oberta del 6 al 9 de desembre de dotze del migdia a dues de la tarda.

Activitats solidàries per la Marató a Prades

El cap de setmana del 8 i 9 de desembre es podran realitzar activitats solidàries a Prades per la Marató de TV3 que enguany es dedica al càncer. El dissabte 8 a les cinc de la tarda hi haurà Bingo i Xocolatada al Centre Cívic a càrrec de l’Associació de Dones l’Abellera i l’Associació Juvenil de la Vila Vermella. Hi col·laboren totes les empreses i entitats de Prades. El diumenge 9 de desembre es farà a les onze del migdia activitats pels petits amb inflables i partidet i en acabar llet amb cacau ben calentó amb galetes. A les dotze jugaran C.F. Prades O2 contra el C.F. Espluga de Francolí i seguidament vermut i sorteigs.