Prades ofereix activitats variades aquest pont de la Puríssima

L’Ajuntament de Prades i entitats del poble organitzen activitats per a tots els públics pel pont de la Puríssima. Les activitats arranquen dissabte quatre de desembre amb un matí a Prades Aventura Park amb vermut i dinar inclòs organitzat per l’Associació de Joves de Prades. El preu per als socis és de divuit euros i pels no socis de vint-i-tres euros reservant a través de xarxes a @jovesdeprades. L’Associació de Dones de l’Abellera han organitzat per aquell dia un dinar que ja fa unes setmanes que té l’aforament complert. A les vuit de la tarda es farà el primer Concurs Drag de Prades Miss Trumfo 2021 presentat per Gal·la Rouge al Centre Cívic. L’Organitza Ohana Associació LGTBIQ+ Prades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prades. Les inscripcions es poden fer al 665 324 001 o a l’Instagram @ohana.lgtbiq.prades.

El diumenge cinc de desembre a dos quarts de deu del matí hi ha programada sortida gratuïta de senderisme al Corriol i Mas d’en Pagès a càrrec de Els Birimbins. El punt de trobada serà la font a la Plaça Major.

A dos quarts d’onze del matí qui vulgui tindrà l’oportunitat de pujar al campanar i contemplar l’entorn des de dalt, observar el mecanisme del rellotge i l’interior de l’església. L’activitat té un cost de 2 euros i per a menors de set anys és gratuïta. Les reserves s’han de fer a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A la nit està prevista la Festa Jove amb FDJS Produccions organitzada per l’Associació de Joves al Centre Cívic. L’entrada és gratuïta i serà obligatori l’ús de mascaretes i passaport Covid.

Dilluns sis de desembre a dos quarts d’onze del matí l’Oficina de Turisme ofereix una visita guiada cultural pel poble que inclou l’interior de l’església i les restes del castell recentment renovades. El preu de l’activitat és de 5 euros i per a menors de set anys gratuïta. S’ha de reservar a l’Oficina de Turisme o al 977 86 83 02.

A les sis de la tarda serà el torn del Bingo de La Marató de TV3 al Centre Cívic organitzat per l’Associació de Dones de l’Abellera. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’edició de La Marató d’enguany.

Finalment, dimecres 8 de desembre s’oferirà de nou l’oportunitat de pujar al campanar a dos quarts d’onze del matí.