Toni Albà porta ‘Audiència I-Real’ a Prades

El divendres, dia 23 d’agost, a dos quarts d’onze del vespre al Centre Civic, TONI ALBÀ presentarà la seva nova obra «AUDIÈNCIA I-REAL».

Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

«Hi havia una vegada un rei…»

Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat. Aquestes ments imaginen mons meravellosos que li són totalment inaccessibles. Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seves maneres per ser com ells… o això creuen.

Imaginem un estat modern on el cap d’estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional.

Aquest personatge fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar el què vol saber…. Bé, el què volen saber els milions de ments innocents que llegeixen i miren la tele per «devorar» un món que els fascina…

L’entrada es pot comprar anticipada a l’Oficina de Turisme, de dimarts a diumenge (Tel. 977 868 302) al preu de 15 euros, o bé al mateix dia a la taquilla del Centre Cívic a 18 euros.

Podeu trobar més informació AQUÍ