Prades preveu una ocupació del 100% durant la Setmana Santa

Els set establiments hotelers de Prades, inclòs el càmping, preveuen una ocupació que oscil•larà entre el 95% i 100% durant aquesta Setmana Santa. La vila -de 600 habitants- durant els dies festius pot arribar a la xifra de 3.000 i, fins i tot, es pot aproximar als 4.000 en aquestes dates senyalades. El conjunt dels establiments hotelers tenen una capacitat de 1.000 persones, i la previsió és omplir totes les places disponibles.

L’ocupació prevista del divendres 14 d’abril fins al diumenge 16 és del 95 al 100%. Mentre que el dilluns de Pasqua mantindrà la tendència dels dies anteriors amb una ocupació del 90%. Així doncs, molts visitants veuen en Prades l’emplaçament ideal per gaudir del tradicional dia de la Mona.

Més enllà dels actes religiosos que es celebraran tots els dies, la Setmana Santa de Prades oferirà actes aptes per a tots els públics. Així, el dies 15 i 16 tindran lloc les Jornades Astronòmiques, la primera sessió comptarà amb una conferència sobre l’Ossa Major acompanyada per un concert i l’observació de les galàxies de l’Ossa Major, mentre que la segona es destinarà a una explicació sobre el processat d’imatges planetàries i s’observarà Júpiter, el rei del Sistema Solar. A més, el teatre serà el protagonista el dia 16 amb l’actuació del prestigiós Mag Lari. El dissabte 15 serà el torn de les Caramelles pels carrers del poble a càrrec de Prades Cor, mentre que el mateix dissabte finalitzarà amb la festa dedicada a la joventut. La religió també estarà present, ja que es celebraran actes practicants com la missa Vetlla Pasqual del dissabte 15 i la missa del dilluns 17 que acompanyada amb un dinar popular que posarà al punt i final a la festivitat a l’ermita de l’Abellera.