Lliurament de premis Vila de Prades i Torrell de Reus

El passat dissabte dia 7 de setembre a l’església de Santa Maria es va fer l’entrega de premis VILA DE PRADES I TORRELL DE REUS.  Van fer l’entrega l’alcaldessa de Prades Lídia Bargas i el regidor de cultura Eugeni Coll.

ACTA DEL JURAT DEL PREMI DE NARRATIVA TORRELL DE REUS PER ADULTS

Reunits a l’Ajuntament de Prades, a les quatre de la tarda del dimarts 27 d’agost de 2013 el jurat del XIV Premi de Narrativa Torrell de Reus per adults, integrat per la Sra. Cristina Musté, la Sra. Rosa Boqueras, la Sra. Anna Massó i el Sr. Eugeni Coll, com a secretari.

Després de la votació i deliberació es conclou que text guanyador és «L’illa dels desitjos perduts». Un cop oberta la corresponent plica n’ha resultat ser l’autora Elisabet Cros Torrents, de Riudoms.

La reunió es dóna per acabada a dos quarts de sis.

ACTA DEL JURAT DEL PREMI DE POESIA VILA DE PRADES

Reunits a l’Ajuntament de Prades a dos quarts de sis del dia 27 d’agost de 2013, el jurat del XII Premi de Poesia Vila de Prades, integrat per la Sra. Anna Massó, la Sra. Cristina Musté i el Sr. Eugeni Coll, com a secretari.

Després de la votació i deliberació resulta guanyadora l’obra «Urbs sub urbe» de la que, un cop oberta la plica corresponent, n’ha resultat ser l’autor el Sr. Ricard Desola Mediavilla, de Barcelona.

La reunió es dóna per finalitzada a les vuit del vespre.

ACTA DEL JURAT DEL PREMI DE NARRATIVA TORRELL DE REUS PER INFANTS

​Reunits a l’Ajuntament de Prades els membres del jurat del XXVI Premi Torrell de Reus per a infants decideixen premiar els següents escrits per cada nivell:

  • NIVELL A: «El Pau parla amb la Margarida» de Yerai Badia Urbano
  • NIVELL B: «El dia de la neu» de Rut Casals Barberà
  • NIVELL C: «Fer de guia» de Haile-Magí Orfila Vilamajó

Finalment, es va fer l’entrega de premis del I CONCURS D’INSTAGRAM ESTIU A PRADES. Aquí teniu els guanyadors de les tres categories:

  • CATEGORIA CULTURA: Sònia Aymamí
  • CATEGORIA FESTES: Núria Turallols
  • CATEGORIA NATURA: Sergi Franquesa

Durant l’acte vam gaudir de la música del grup TIRABOL, la família Gumí Roca

A continuació podeu veure algunes fotografies de l’acte: