Inauguració de l’exposició fotogràfica dels Tamborinos de Prades al Palau Bofarull

Amb motiu del 10 anys de creació de l’Associació Cultural Els Tamborinos de Prades (2003-2013), aquest proper divendres 16 de maig a les 19,30 h. s’inaugura al Palau Bofarull de la Diputació (Reus), una exposició fotogràfica retrospectiva amb les fotos més representatives d’aquests 10 anys d’exposicions. Les fotografies van des de la primeria del segle XX, fins al 1950-60, i mostren l’evolució de Prades i els canvis produïts en la primera meitat del segle passat.

L’exposició es podrà visitar fins al 14 de juny de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i de 17 a 20 h

Hi esteu tots convidats!
INAUGURACIÓ
El divendres passat la diputada delegada de Media Ambient i Territori  de la Diputació de Tarragona Núria Crivillé, va inaugurar al Palau Bofarull (Reus) l’exposició fotogràfica  “10 Anys de Tamborinos. Prades s. XX en fotografia” que es podrà visitar fins al proper 14 de juny. L’exposició es un recull  de les fotos més representatives de 10 anys d’exposicions (2003-20013) que l’Associació Cultural Els Tamborinos de Prades ve realitzant.
Podrem veure imatges de l’evolució de la fesomia urbana i una realitat social molt diferent a l’actual, que compren el període que va des dels començaments del segle XX, fins als anys 70. I pretén contribuir a la recuperació i conservació de la memòria històrica més recent d’aquesta vila.

Més informació AQUÍ