Activitats del 18 al 20 de juliol

DIVENDRES DIA 18 DE JULIOL a les 20:00h.

Conferència «Maternitat d’Elna» a càrrec de d’Assumpta Montellà autora del llibre «La Maternitat d’Elna. Bressol dels exiliats»

DISSABTE DIA 19 A L’ERMITA DE L’ABELLERA

A les 18:00h. SUBTERRÀNIES, SOBREVIURE ENTRE BOMBES. L’obra de teatre convida a reviure les històries de la nostra història, en una Catalunya en guerra, en un temps de penúria, a descobrir, en les veus de les dones, el dia a dia d’una població que lluita soterrada. Memòria viva d’una generació emblema de resistència i superació davant la barbàrie…mare…àvies.., filles….dones en definitiva, ordint a cop de pala l’esperança.

A les 20:00h. Segona representació de l’obra Subterrànies, sobreviure entre bombes. 
Es pot comprar l’entrada anticipada a 5 euros a l’Oficina de Turisme. Aforament limitat

DEL 19 DE JULIOL AL 10 D’AGOST

LA MATERNITAT D’ELNA al Centre Cívic. Exposició que recull l’exili republicà al Rosselló i la història de la creació de la Maternitat d’Elna.
CATALUNYA BOMBARDEJADA al Centre Cívic. Homenatge a les més de 5000 víctimes mortals a Catalunya durant els bombardeigs indiscriminats de les aviacions italiana i alemanya durant la Guerra Cívil.

RECORDANT LA GUERRA CÍVIL

DIUMENGE DIA 20 DE JULIOL

Durant el matí, RASTRILLO,  MERCAT D’INTERCANVI O DE SEGONA MÀ. Tothom que vulgui participar-hi pot apuntar-se a l’Oficina de Turisme fins dissabte dia 19. Preu per taula 5 euros.

A les 19:00h. a l’Esglèsia de Santa Maria, MÚSICA POPULAR BRASILERA de Porto Alegre, Brasil, a càrrec d’Expresso 25.

CARTELL ACTES