“Vinyetes: història del còmic en català” arriba a Prades a l’estiu

 

 

 

La mostra es podrà visitar del 8 al 28 d’agost al Centre Cívic

Aquesta exposició, que cedeix gratuïtament el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, es podrà visitar del 8 al 28 d’agost al Centre Cívic de Prades (c. de la Muralla, 3), per complementar les activitats que celebra el municipi el mes d’agost (Les Jornades “En temps de la Reina Margarida”, del 6 al 17; la festa de Santa Maria, el dia 15, i la Milla de Prades i les festes i fires, el tercer cap de setmana d’agost, entre altres.).

“Vinyetes: història del còmic en català” és una exposició divulgativa i sintètica que fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostra els lligams amb les diferents escoles –de creació i de traducció– i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània.

La mostra va començar el seu recorregut a Reus el 2017 i, des d’aleshores, ja ha estat exposada en centres educatius de la ciutat i altres pobles de la comarca, les Borges del Camp, la Selva del Camp, Riudecanyes, Montbrió i Vinyols i els Arcs. Després del seu pas per Prades, recorrerà el Priorat, però a la tardor tornarà i s’instal·larà unes setmanes a Riudoms.